Бразильский університет запрошує на курс української мови

Бразильский університет запрошує на курс української мови

Укрінформ
Центр мов та міжкультурного діалогу (CELIN) Федерального Університету Парани (Бразилія) пропонує курс української мови.

Про це повідомляється на сторінці Посольства України у Бразилії у Facebook.

«Чудова нагода вивчити українську. Центр Мов та Міжкультурного діалогу (CELIN) Федерального Університету Парани пропонує Курс Української Мови з проф. Ольгою Надією Калко. Не пропустіть цю нагоду. Початок занять 12 березня», - йдеться у повідомленні.

За більш детальною інформацією пропонується звертатися на сайт www.celin.ufpr.br.

Як повідомлялося,  у бразильському штаті Парана проживає найбільша в Латинській Америці українська громада, яка нараховує близько 500 тис. бразильців українського походження. Міста Прудентополіс, Маллет, Куритіба та Сао Жозе дос Піняіс мають найбільшу кількість вихідців з України.

Посилення партнерства в галузі освіти, сільського господарства, інфраструктурних проектів і громадської безпеки обговорювалося 28 січня у ході зустрічі губернатора штату Парана Карлоса Масса Ратіньо Жуніора та Посла України в Бразилії Ростислава Троненка. 

Читайте також: Українську культуру в Бразилії представить тривалий культурно-просвітницький проект

23 лютого у штаті Парана розпочинається культурно-просвітницький проект «Цінуймо українську культуру півдня Парани», який триватиме упродовж лютого-серпня 2019 року в 10 різних муніципалітетах штату. Проект було схвалено Програмою збагачення та заохочення культури (PROFICE) Уряду штату Паранá.

Фото: Укрінформ та сторінка Посольства України у Бразилії у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-