Українська диригентка Оксана Линів виступить з концертом в Лінці

Українська диригентка Оксана Линів виступить з концертом в Лінці

Анонс
Укрінформ
Українська диригентка зі світовим ім’ям Оксана Линів виступить 19 лютого зі знаменитим Брукнерівським оркестром в концертному залі Брукнерхаус в австрійському Лінці.

Про це повідомляється на сторінці у Facebook Посольства України в Австрії.

"19 лютого на головній сцені Лінца наша зіркова диригентка Оксана Линів виступатиме зі знаменитим Брукнерівським оркестром. В програмі концерту "Українське каприччіо" відомого українського композитора Віталія Губаренка та рапсодія Л.Яначека "Тарас Бульба", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, Оксана Линів належить до трійки найкращих жінок-диригентів світу, виступала на різних світових майданчиках. Кілька сезонів Оксана Линів працювала помічником генерального музичного директора Баварської державної опери. У 2015 році була визнана кращим диригентом цієї опери в номінації "Класична музика", нагороджена титулом "Зірка 2015 року" в номінації "Класика" і призом Мюнхенського оперного фестивалю. Служила помічником диригента Одеської опери, є арт-директором в Ysou/Молодіжний Симфонічний оркестр України та арт-директор LvivMozArt тощо. Наразі - головний диригент Грацької опери та Грацького філармонічного оркестру.

Фото: сторінка Oksana Lyniv - Dirigentin у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-