У Мадриді відбувся флешмоб на підтримку звільнення Криму і полонених моряків у РФ

У Мадриді відбувся флешмоб на підтримку звільнення Криму і полонених моряків у РФ

Фото, відео
Укрінформ
У столиці Іспанії днями відбувся флешмоб у рамках акції  #LIBERATECRIMEA на підтримку звільнення Криму і українських військовополонених моряків у РФ.

Про це повідомляє Кримськотатарський ресурсний центр у Twitter.

«10 лютого в Мадриді на площі Лесі Українки активісти акції "Об’єднані прапором-#LIBERATECRIMEA" розгорнули і підписали кримськотатарський і військово-морський прапор України. Учасники заходу висловили підтримку кримськотатарському народу і українським військовополоненим морякам», - йдеться у повідомленні.

Флешмоб у рамках акції

Флешмоб у рамках акції "Об’єднані прапором-#LIBERATECRIMEA" відбувся 10 лютого у Мадриді

В іншому Twitter-повідомленні зазначається, що днем раніше, 9 лютого, у Мадриді учні української суботньої школи "Наше майбутнє" і студенти Навчально-консультаційного центру відкритої освіти Міжрегіональної академії управління персоналом (НКЦВО МАУП) в Мадриді приєдналися до акції " Об’єднані прапором-#LIBERATECRIMEA" і розгорнули кримськотатарський і військово-морський парпор України. Учасники заходу висловили підтримку представникам корінного кримськотатарського народу і військовополоненим українським  морякам, і вкотре підкреслили, що Крим – це Україна. Відповідне відео можна подивитись за посиланням

Раніше, 3 лютого, флешмоб у рамках акції  #LIBERATECRIMEA відбувся у столиці Португалії Лісабоні за участі представників української та кримськотатарської діаспори.

Флешмоб у рамках акції
Флешмоб у рамках акції "Об’єднані прапором-#LIBERATECRIMEA" відбувся 3 лютого у Лісабоні

А 27 січня аналогічний флешмоб відбувся у Лондоні перед Букінгемським палацом.

Як повідомлялося, #LIBERATECRIMEA - міжнародний громадянський рух на підтримку звільнення Криму і цілісності України. Він спрямований на посилення голосу громадянського суспільства, що закликає до припинення незаконної окупації Криму, грубого порушення міжнародного права і першопричину незліченних порушень прав людини, скоєних у Криму з лютого 2014-го.

Упродовж року існування руху було проведено акції в Європі, США, Канаді, Австралії на підтримку територіальної цілісності України.

Фото: Twitter, сайт Кримськотатарського ресурсного центру

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-