У Португалії розпочався ІІ Пісенний конкурс сумівського Євробачення -2019

У Португалії розпочався ІІ Пісенний конкурс сумівського Євробачення -2019

Фото
Укрінформ
Ініціативна група зі створення Спілки Української Молоді (СУМ) в Португалії оголосила про старт ІІ Пісенного конкурсу сумівського Євробачення-2019.

Про це повідомляється на сторінці Світової спільноти Спілки української молоді (Ukrainian Youth Association - CYM Global) у Facebook.

«Ініціативна група зі створення СУМ в Португалії оголосила про старт ІІ Пісенного конкурсу сумівського Євробачення-2019. До участі в ньому запрошуються виконавці та музичні колективи з осередків Спілки Української Молоді», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що конкурс відбуватиметься у два тури. Перший триватиме з 1 лютого по 30 квітня. У цей проміжок часу учасникам необхідно надіслати свою заявку та відео з конкурсним виступом на електронну адресу portugal@cym.org. Результат оцінювання журі оголосить 5 травня.

Другий тур передбачає глядацьке оцінювання конкурсних робіт. Він проводитиметься після одночасного оприлюднення на YouTube усіх отриманих відеороликів і триватиме з 6 по 14 травня.

Оголошення переможців у категоріях Молодше Юнацтво, Старше Юнацтво та Дружинники відбудеться 18 травня.

Нагадується, що минулого року переможцями І Пісенного конкурсу сумівського Євробачення-2018 сталв сумівський гурт «46 кабінет» з м.Калуш Івано-Франківської області України.

Як відомо, Спілка Української Молоді (СУМ) – молодіжна організація, яка займається вихованням молоді на християнських та патріотичних засадах і діє в 12 країнах світу. Спілку засновано у 1925 році в Києві. У 1946 році її діяльність було відновлено в повоєнній Німеччині. 

Наразі структури Спілки Української Молоді діють в Австралії, Аргентині, Бельгії, Великій Британії, Іспанії, Естонії, Канаді, Німеччині, Португалії, США, Україні та Франції.

Фото: сторінка Ukrainian Youth Association - CYM Global у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-