Тернопільські сумівці передали дітям військових подарунки від діаспори

Тернопільські сумівці передали дітям військових подарунки від діаспори

Фото
Укрінформ
Діти учасників АТО та ООС з Тернополя отримали днями подарунки від однолітків-українців з діаспори у рамках акції «Теплом зігріємо серця».

Пакунки з гостинцями передали члени міського осередку Спілки Української Молоді (СУМ) в Україні, повідомляється на сторінці Світової спільноти Спілки української молоді (Ukrainian Youth Association - CYM Global) у Facebook.

"Подарунки від дітей та молоді української діаспори передали їх ровесникам у Тернополі члени міського осередку Спілки Української Молоді в Україні. Гостинці, зібрані членами цієї організації, яка діє в 12 країнах світу, вручили 120 дітям, батьки яких стали в обороні незалежності та територіальної цілісності держави в зоні проведення Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що більшість пакунків та наплічників з подарунками (одягом, взуттям, солодощами, іграшками, канцелярським приладдям) були іменними. Ті, хто їх спаковували, попередньо дізнавалися про потреби та вподобання маленьких адресатів.

«Кошти та подарунки для акції «Теплом зігріємо серця» сумівці збирали, проводячи благодійні збірки та заходи, організовуючи спортивні та культурно-мистецькі імпрези, заощаджуючи на розвагах та видатках на особисті потреби», - розповіла голова Тернопільського осередку СУМ в Україні Леся Голик.

Повідомляється, що зустріч відбулася в тернопільському Палаці Кіно. Її учасників та організаторів привітав Тернопільський міський голова Сергій Надал, який наголосив на важливості таких акцій, які засвідчують єдність українців світу.

Як відомо, акція «Теплом зігріємо серця», організована світовою спільнотою Спілки Української Молоді, вперше відбулася в 2014 році. За цей час було зібрано й передано в Україну понад 7 тис. подарунків для дітей українських військових, вимушено переселених осіб, на загальну суму 200 тис. доларів.

Спілка Української Молоді – молодіжна організація, яка займається вихованням молоді на християнських та патріотичних засадах і діє в 12 країнах світу.

СУМ засновано у 1925 році в Києві. У 1946 році її діяльність було відновлено в повоєнній Німеччині. 

Наразі структури Спілки Української Молоді діють в Австралії, Аргентині, Бельгії, Великій  Британії, Іспанії, Естонії, Канаді, Німеччині, Португалії, Сполучених Штатах Америки, Україні та Франції.

Фото: сторінка Ukrainian Youth Association - CYM Global у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-