Львівські художники представили українське образотворче мистецтво на виставці в Литві

Львівські художники представили українське образотворче мистецтво на виставці в Литві

Фото
Укрінформ
Художники Лев Скоп і Тетяна Думан зі Львова представили традиції українського образотворчого мистецтва на виставці у рамках щорічного Міжнародного пленеру «Кольори Вільнюса-2019».

Про це повідомляє Посольство України в Литві.

«Цього року відомі українські художники-мистецтвознавці Лев Скоп та Тетяна Думан (м.Львів) представили оригінальне бачення литовської столиці», - йдеться у повідомленні.

У яскравій мистецький події Вільнюса – відкритті виставки брали участь співробітники Посольства України у Литовській Республіці. Посол України Володимир Яценківський тепло привітав усіх учасників заходу, висловлюючи глибоку вдячність його організаторам, а також учасникам, зокрема, з України, які презентували у Литві філософію українського світогляду і мистецтва.

Виставка привернула увагу великої кількості відвідувачів, серед яких представники Сейму Литовської Республіки, мерії Вільнюса, Союзу художників Литви, мистецтвознавці, широкі кола литовської громадськості, представники української діаспори.

Загалом у пленері взяли участь більш як тридцять художників з дев’яти країн світу. Зазначається, що українські митці традиційно беруть участь у цьому заході.

Фото: прес-центр Посольства України в Литві

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-