СКУ і СУМ висловили підтримку Уляні Супрун

СКУ і СУМ висловили підтримку Уляні Супрун

Укрінформ
Світовий Конґрес Українців (СКУ) і Світова спільнота Спілки Української Молоді (CYM Global) висловили підтримку діяльності в.о. міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун.

Про це йдеться на сторінках СКУ та CYM Global у Facebook.

«Висловлюємо стурбованість із черговим наступом на процес втілення реформ в Україні із спробою звільнити виконуючого обов'язки Міністра охорони здоров'я д-ра Уляну Супрун. Здійснення реформ - це шлях до кращого майбунього. Заохочуємо українців усього світу приєднатися до підтримки значної праці #Ulana Suprun Уляни Супрун та Міністерства охорони здоров'я України», - зазначається на сторінці СКУ у Facebook.

 У свою чергу, у CYM Global також підтримали реформаторську діяльність Уляни Супрун.

«Світова спільнота Спілки Української Молоді підтримує діяльність Уляни Супрун на посту очільника Міністерства охорони здоров’я України. Вважаємо, що реформи, які впроваджує в життя вона та її команда, мають на меті суттєво поліпшити роботу вітчизняної медичної галузі та сприяють подоланню тих недоліків і проблем, які залишилися у спадок від радянської системи охорони здоров’я. Віримо, що пані Уляна та її однодумці й надалі жертовно, а головно – ефективно працюватимуть в цьому напрямку, долаючи перепони на своєму шляху», - йдеться на сторінці CYM Global у Facebook.

Читайте також: Мін'юст оскаржить заборону на роботу Супрун

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд м. Києва частково задовольнив заяву народного депутата Ігоря Мосійчука суд та заборонив доктору Уляні Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра охорони здоров’я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-