На Громадській раді у Литві обговорили підготовку до виборів

На Громадській раді у Литві обговорили підготовку до виборів

Фото
Укрінформ
Низку питань щодо діяльності українських громадських об’єднань Литви та підготовку до виборів Президента України обговорили днями у Вільнюсі під час чергового засідання Громадської ради при Посольстві України у Литовській Республіці. 

Про це повідомляється на сайті диппредставництва

"Посол, зокрема, поінформував присутніх про стан підготовки до майбутніх виборів в Україні. Перший секретар з консульських питань ПУ в ЛР Олександр Науменко дав роз’яснення щодо організації процесу голосування 31 травня 2019 р. під час виборів Президента України на закордонній виборчій дільниці у Литві; до учасників зустрічі було висловлено прохання сприяти у поширенні відповідної інформації серед громадян України, які перебувають в ЛР", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чергове засідання Громадської ради при Посольстві України у Литовській Республіці відбулося за участі Посла України в ЛР Володимира Яценківського, очільників українських громадських організацій Литви, кримськотатарської громади Литви, настоятеля Української Греко-католицької Церкви Пресвятої Трійці м.Вільнюса, активу української громади, співробітників Посольства України в ЛР. Під час звсідання було обговорено цілу низку актуальних питань щодо діяльності українських громадських об’єднань Литви.

Окремо було обговорено питання надання допомоги, у тому числі, методологічної, консультативної, правової громадянам України, які перебувають у Литовській Республіці.

У свою чергу, представники українських громадських осередків поінформували про результати своєї роботи на цьому напрямку.

У ході засідання Яценківський вручив усім учасникам Громадської ради примірники унікального видання – «Книги добра», виданої у рамках реалізації однойменного міжнародного соціального проекту за підтримки МЗС України.

Фото: прес-служба Посольстві України у Литовській Республіці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-