В Індії відбувся сольний танцювальний концерт українки Еліни Нісчал (Абакарової)

В Індії відбувся сольний танцювальний концерт українки Еліни Нісчал (Абакарової)

Фото, відео
Укрінформ
Сольний танцювальний концерт у виконанні українки Еліни Нісчал (Абакарової) відбувся днями в Нью-Делі.

Про це повідомляє прес-служба Посольства України в Республіці Індія.

«25 січня 2019 р. в м.Нью-Делі, в приміщенні культурно-мистецького комплексу “India Habitat Centre”, за підтримки Посольства України в Республіці Індія, відбувся  сольний танцювальний концерт у виконанні українки Еліни Нісчал (Абакарової)», - йдеться у повідомленні.

Програма заходу включала виконання класичних індійських танців у стилі Бгарата натйам у супроводі традиційного індійського оркестру, а також під мотиви відомого українського романсу «Чорнії брови, карії очі».

Концерт, який було урочисто відкрито екс-послом Індії в Україні В.Соні, професором Д.Раджпутом та Послом України в Індії І.З.Поліхою, відвідали представники іноземного дипкорпусу, акредитованого в Індії, творчої інтелігенції та української громади Індії.

У свою чергу, Еліна Абакарова у коментарі до відео зі своїм виступом на романс "Чорнії брови, карії очі" відзначила багато спільного між українською та індійською культурами, що вона й відобразила у поєднанні індійського танцю й української пісні. "У наших культурах є багато спільного, особливо в сердечному підході до життя. Тому таке поєднання не було несумісним, і познайомило індійського глядача з глибокою проникливою лірикою української поезії і пісні, а українського - з мистецтвом передачі змісту або його підсилення засобом символічних жестів і міміки", - зазначила виконавиця.

Фото, відео: Марина Акрам у групі Ukrainians of India.Українці Індії у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-