Українці в Греції підняли прапор України на висоту понад 2,3 км

Українці в Греції підняли прапор України на висоту понад 2,3 км

Фото, відео
Укрінформ
Група українців з Греції до Дня Соборності заспівала Гімн України і розгорнула український прапор у грецьких горах на висоті понад 2,3 тис. метрів. 

Про це повідомляється на сторінці Української суботньої школи при культурно-освітньому центрі "Берегиня" у Facebook

«Гірськолижний курорт Калаврита розташований на горі Хелмос на висоті 2340 метрів, в північній частині півострова Пелопоннес. Це другий за величиною лижний курорт Греції, і завдяки своєму близькому розташуванню до Афін, користується незмінною популярністю у любителів зимового відпочинку. Сьогодні і ми приєдналися до такого виду відпочинку і розтягнули в цих горах жовто - синій прапор і виконали Гімн України. Слава Україні!», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається у повідомленні Посольства України у Греції у Facebook, "таким чином наша громада, а саме вихованці українських шкіл при культурно-освітньому центрі "Берегиня" та при товаристві "Українсько-Грецька Думка", продовжили заходи на відзначення у Греції знаменної дати - 100-річчя проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що тривали протягом усього святкового тижня".

У коментарях до повідомлення на сторінці Української суботньої школи при культурно-освітньому центрі "Берегиня" Людмила Маряновська зазначила: "Слава українцям, які проживають в Греції. Горда за вас. І дуже пишаюсь тим що в цій команді є моя внучка Мар’яся  та свати".

Фото, відео: сторінка Української суботньої школи при культурно-освітньому центрі "Берегиня" у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-