Поранені військові з України завітали до Української школи в ОАЕ

Поранені військові з України завітали до Української школи в ОАЕ

Фото, відео
Укрінформ
Група українських поранених військовослужбовців, що наразі проходять курс реабілітації в Еміратах, завітала до Української школи «Софія» у Дубаї.

Про це повідомляється на сторінці школи у Facebook.

«У житті часом відбуваються зустрічі, які довго не стираються з нашої пам’яті. До нашої української школи ”Софія” в Дубаї цієї п'ятниці завітали справжні герої – наші захисники України! Це була дійсно дуже хвилююча подія», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що «діти підготували віршики, співали українських пісень, а на знак великої вдячності вручили бійцям малюночки та подарунки, які вони виготовили з великою любов’ю для них!».

Під час візиту для дітей та воїнів був проведений урок історії. «Щира подяка всім, хто долучився до цього заходу: батькам, дітям, вчителям, отцю Степану Сусу, отцю Степану Лилаку, який провів для дітей та воїнів цікавий урок з історії», - повідомляється у Facebook.

У школі подякували військовим, які захищають мир і безпеку України. «Школа висловлює особливу подяку всім воїнам АТО за їхню мужність, патріотизм, за те, що вони стоять на варті миру й безпеки нашої Батьківщини заради нас, українців! Хай Бог береже Вас!», - зазначається у повідомленні.

Українські військовослужбовці, що наразі проходять курс реабілітації в Еміратах, також стали гостями організованого Посольством України в ОАЕ дипломатичного прийняття з нагоди 100-річчя Дня Соборності України та 100-річчя проголошення Акту злуки УНР та ЗУНР.

Читайте також: Адвокат підтвердив, що трьох поранених українських моряків перевели до "Лефортово"

Як зазначається на сторінці українського диппредставництва у Facebook, «Посольство разом з небайдужими в ОАЕ продовжує заходи з організації відпочинку та реабілітації поранених українських військовослужбовців". Зазначається, що "чергова група поранених перебуватиме в ОАЕ з 20 по 27 лютого 2019 р.». З цього приводу дипломати запрошують українську громаду в ОАЕ долучитися до процесу створення та реалізації програми перебування групи в Еміратах.

Фото: сторінка Посольства України в ОАЕ у Facebook, Українська школа в ОАЕ у Facebook, Укрінформ

Відео: сторінка Української школи «Софія» у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-