Українську спілку солідарності міста Ізмір привітали з першою річницею діяльності

Українську спілку солідарності міста Ізмір привітали з першою річницею діяльності

Фото
Укрінформ
Генеральне консульство України в Стамбулі привітало Українську спілку солідарності міста Ізмір  з першою річницею діяльності.

Зустріч української громади м.Ізмір з приводу річниці відбулася 26 січня 2019 року, про що повідомляеться на сторінці Генконсульства у Facebook

"Консули ГКУ в Стамбулі привітали присутніх з першою річницею діяльності Спілки, відзначили активну діяльність української громади м.Ізмір, вручили Подяку від імені Генерального консула України Олександра Гамана та цінний подарунок її керівниці Світлані Ералп", - йдеться у повідомленні.

«Наш прапор знають в Ізмірі, все місто чуло наш гімн, наші пісні», - цими словами почалася зустріч української громади Ізмірі.

Представниці Спілки з нагоди першої річниці, провели презентацію діяльності, детально розповіли про реалізовані, зокрема і за сприяння Генерального консульства України (ГКУ) в Стамбулі, протягом 2018 року проекти, спрямовані на підтримку позитивного іміджу України, культурно-просвітницькі та інформаційні заходи, зокрема літній дитячий табір, суботню школу, допомогу співвітчизникам, які проживають в Ізмірі, та інше. 

Представниці Спілки поділились також планами та проектами на майбутнє. 

Українська громада міста Ізмір також приєдналася до флешмобу «Україна єдина» з нагоди 100-річниці Акта Злуки та Дня Соборності України.

Фото: сторінка Генконсульства України у Стамбулі у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-