У Чилі проводили українських науковців на Антарктичну станцію «Академік Вернадський»

У Чилі проводили українських науковців на Антарктичну станцію «Академік Вернадський»

Фото
Укрінформ
Українські дипломати і громадськість  вітали у Чилі наших науковців, які у рамках 24-ї сезонної Української Антарктичної Експедиції відбули на Антарктичну станцію «Академік Вернадський».

Про це 19 січня повідомляє Відділення Посольства України в Аргентинській Республіці в Республіці Чилі на своїй сторінці у Facebook.

«Раді поінформувати, що команда 24-ї сезонної Української Антарктичної Експедиції повністю укомплектована! Друга група наших науковців успішно відбула на Антарктичну станцію «Академік Вернадський». Продовжуємо надавати сприяння нашим вченим!», - зазначається на сторінці.

Як повідомляло Посольство, 17 січня 2019 року до Сантьяго транзитом прибула перша група українських науковців, які відправляються до антарктичної станції "Академік Вернадський".

«Вітаємо в Чилі склад 24-ї Української Антарктичної Експедиції! Найбільш численна за останні 18 років та гендерно врівноважена група від’їжджає до станції «Академік Вернадський» більш ніж на два місяці. Щиро бажаємо наукових успіхів, удачі та міцного здоров`я нашим талановитим ученим!», - зазначається у повідомленні.

Усіх охочих підтримати вчених та поспілкуватися з ними запрошували 19 січня до Міжнародного аеропорту Чилі (Aeropuerto Internacional Comodoro Arturo Merino Benítez).

Фото: сторінка Misión Diplomática de Ucrania en la República de Chile у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-