Українці ОАЕ запрошують на літературний вечір в Абу-Дабі

Українці ОАЕ запрошують на літературний вечір в Абу-Дабі

Анонс
Укрінформ
Українці в ОАЕ запрошують охочих на літературний вечір із читанням творів українських класиків і сучасних авторів, що відбудеться 18 січня в Абу-Дабі.

Про це повідомив організатор заходу та координатор української громади Абу-Дабі Євгеній Семенов на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі, запрошуємо на український вечір літератури, музики й громади у столиці Об'єднаних Арабських Еміратів. Ведучою та співорганізатором заходу стане відома українська теле- й радіоведуча Світлана Рижук», - повідомив Євгеній Семенов.

«На вечорі лунатиме жива музика. Читатимемо: Юрка Іздрика, Андрія Любку, Ліну Костенко, Любка Дереша, Лесю Українку, Василя Симоненка та інших класиків і сучасників. А також уривки з прозових відомих творів», - повідомив Євгеній Семенов.

Зазначається, що у рамках заходу відбудеться презентація літературно-музичної відеороботи Світлани Рижук та фронтмена гурту "Мотанка" Віктора Верби на вірші Лесі Українки "Ридання".

Попри літературне різноманіття, організатори обіцяють гостям вечора смачні знижки від кав'ярні Costa Coffee. Приємні сюрпризи і подарунки приготували також партнери заходу МБФ «Життя всупереч» та ГО «Всеукраїнське Об'єднання Хендмейдерів» для усіх, хто чититаме поезію чи прозу або виконуватиме музичні твори. Мета «Всеукраїнського Об'єднання Хендмейдерів» - відродження українського рукоділля та підтримка українських майстрів шляхом популяризації їх виробів у світі.

Український вечір в Абу-Дабі зі Світланою Рижук відбудеться у п'ятницю, 18 січня, о 19:00. Місцем проведення літературного вечора обрано художню галерею європейського (у тому числі  українського) мистецтва N2N Gallery (Costa Coffee Entrance, Al Ain Tower, Al Khalidiya, Abu Dhabi). Вхід вільний. Для кращої організації заходу пропонується зареєструвати свою участь як читця, музиканта або глядача тут: https://facebook.com/events/289616498423980/permalink/289618248423805/

«Книги, свічки, приємна музика та лише ваші серця в унісон... Чекаємо!», - запросив Євгеній Семенов.

Слід зазначити, що в ОАЕ у березні 2017 та 2018 рр. в Абу-Дабі та у 2018 р. в Дубаї відбулися Шевченківські читання.

Фото: сторніка Yevheniy Semenov у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-