В Ірландії провели флешмоб на підтримку українських моряків

В Ірландії провели флешмоб на підтримку українських моряків

Фото
Укрінформ
Українці в Ірландії провели флешмоб на підтримку українських моряків у рамках акції "Об'єднані прапором - #LIBERATECRIMEA".

Про це повідомляється на сайті Кримськотатарського ресурсного центру.

«Представники української діаспори в Ірландії провели у Стрімчаках Мохер флешмоб на підтримку українських військовополонених соряків у рамках акції  "Об'єднані прапором - #LIBERATECRIMEA". Учасники розгорнули кримськотатарський, український, ірландський, португальський і військово-морський прапори Збройних Сил України і висловили свою підтримку і солідарність із заарештованими українськими моряками і кримськими татарами», - йдеться у повідомленні.

Раніше, 14 січня, як повідомляє Кримськотатарський ресурсний центр у Twitter, «представники української діаспори у містах Каван і Уотерфорд (Ірландія) провели флешмоби у рамках акції "Об'єднані прапором - #LIBERATECRIMEA", на яких розгорнули і підписали кримськотатарський прапор і висловили підтримку українським військовополоненим морякам і кримським політв'язням».

#LIBERATECRIMEA - міжнародний громадянський рух на підтримку звільнення Криму і цілісності України. Він спрямований на посилення голосу громадянського суспільства, що закликає до припинення незаконної окупації Криму, грубого порушення міжнародного права і першопричину незліченних порушень прав людини, скоєних у Криму з лютого 2014-го.

Упродовж року існування руху було проведено акції в Європі, США, Канаді, Австралії на підтримку територіальної цілісності України.

Фото: сайт Кримськотатарського ресурсного центру і сторінка Кримськотатарського ресурсного центру у Twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-