Українській школі при культурно-освітньому центрі «Берегиня» у Греції - 20 років

Українській школі при культурно-освітньому центрі «Берегиня» у Греції - 20 років

Фото
Укрінформ
Українська суботня школа при культурно-освітньому центрі «Берегиня» у Греції відзначила свій 20-річний ювілей.

Про це йдеться на сторінці Посольства України в Греції у Facebook.

"На самий Щедрий Вечір, як і годиться, українці Греції зібралися разом. Приводом стало не лише старовинне свято, а ще й 20-літній ювілей української школи, що діє в Афінах при Громадській організації "Берегиня", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що святкове коло 13 січня об'єднало вчителів, вихованців, батьків, друзів школи, представників грецького духовенства й громади церкви Святого Миколая, які всі ці роки допомагають школі діяти та розвиватися.

 

Перед учасниками свята виступили начальник управління у справах закордонних українців та гуманітарного співробітництва Міністерства Закордонних Справ України Лариса Дір, а також Посол України в Грецькій Республіці Сергій Шутенко, який зачитав вітальне звернення до колективу школи від Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич.

Як повідомляється, велелюдний ювілейний вечір в одному з центральних залів грецької столиці вийшов надзвичайно теплим і сповненим сімейного затишку. У колі рідних по духу людей прозвучали дзвінкі українські пісні у виконанні запрошеного дуету "Писанка" на знак любові, добра, радості і віри у краще майбутнє.

Фото: сторінка Посольства України в Греції у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-