У Посольстві України в Алжирі нагородили переможців конкурсу дитячого малюнку

У Посольстві України в Алжирі нагородили переможців конкурсу дитячого малюнку

Фото
Укрінформ
У Посольстві України в Алжирі нагородили переможців оголошеного диппредставництвом конкурсу дитячого малюнку.

Про це повідомляє прес-служба Посольства.

«Проводимо вихідний з приємністю і користю у компанії української громади в Алжирі. 12 січня ц.р. Посол України в Алжирі Максим Субх нагородив учасників та переможців конкурсу малюнку на тему:"Новорічно-Різдвяні свята", - йдеться у повідомленні.

Команда Посольства подякувала батькам та діткам за активну участь у запропонованому заході та дружнє спілкування.

«Особливу подяку висловлюємо Івано-Франківській дитячій студії "Крилаті мрії" за те, що проявили ініціативу й на українських творчих крилах прислали до нас роботи семи учасників. До нових зустрічей, наша талановита й креативна громадо!», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Посольство України в Алжирі 22 грудня 2018 року оголосило конкурс дитячого малюнку на новорічно-різдвяну тематику і запросило до участі маленьких українців віком 5-15 років. Усі охочі мали не пізніше 10 січня 2019 р. надіслати фото робіт (олівець, гуаш, акварель)  на електронну адресу Посольства: Emb_dz@mfa.gov.ua (розмір фото не більше 2 мб) для попередньої оцінки членами журі. Оригінали малюнків переможці конкурсу мали надати оргкомітету перед початком церемонії нагородження.

Фото: прес-служба Посольства України в Алжирі та сторінка Посольства України в Алжирі у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-