Андріївські вечорниці відбулися в Тунісі

Андріївські вечорниці відбулися в Тунісі

Фото
Укрінформ
Учні української школи та представники громадської організації «Берегиня» провели Андріївські вечорниці у Посольстві України в Тунісі.

Про це повідомляє прес-служба диппредставництва.

«12 січня 2018 року у приміщнні Посольства України вчителі та учні української суботньої школи «Зернятко» за активної підтримки громадської організації закордонних українців Тунісу «Берегиня» провели Андріївські вечорниці з піснями, жартами та чудовою музикою», - йдеться у повідомленні.

У Посольстві відзначили чудову організацію заходу з боку вчителів, талановиту гру усіх учнів школи та їхні чудові костюми та декорації. Жваво й бадьоро, діти створювали різдвяний настрій, бажали усім присутнім міцного здоров`я, добробуту, достатку, процвітання і злагоди у родинах.

Зазначається, що13 грудня кожного року в Україні відзначають день Андрія Первозваного. За біблійними переказами, він, проповідуючи християнство у Скіфії, дійшов аж до Києва. Тож цього дня українські віряни у церквах просять опіки у апостола. Українці завжди гучно святкували його і в народі – на вечорницях. Цей день називають «Свято Калити».

Фото: прес-служба Посольства України в Тунісі та сторінка Ambassade d'Ukraine en Tunisie у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-