Маленькиій українець з Таїланду отримав сорочку від проекту «Народжені у вишиванках»

Маленькиій українець з Таїланду отримав сорочку від проекту «Народжені у вишиванках»

Фото
Укрінформ
Маленький Дмитро, зареєстрований у Посольстві України в Таїланді громадянином України, отримав вишиту сорочечку в рамках акції «Народжені у вишиванках».

Про це йдеться на сторінці українського диппредставництва у Facebook.

«Посольство продовжує вітати маленьких українців у новому 2019 році! Для щасливого Дмитра та його чудових батьків Андрія та Віри Новорічні та Різдвяні свята ще не закінчилися. Сьогодні маленький хлопчик був зареєстрований громадянином України та отримав ще один подарунок – неймовірну вишиту сорочку від Леся Воронюк та Громадської організації "Всесвітній день вишиванки», - зазначається у повідомленні.

Посольство також привітало громадян України з Новим Роком та Різдвом Христовим. Дипломати нагадали, що продовжуватимуть гарну традицію 2018 року й надалі даруватимуть маленьким громадянам України вишиваночки у рамках акції "Народжені у вишиванці".

Як повідомляв Укрінформ, акцію "Народжені у вишиванці", яку започаткувала громадська організація “Всесвітній день вишиванки” та її координаторка Леся Воронюк, підтримало посольство України в Таїланді. Її мета – подарувати вишиті сорочки маленьким українцям. За кордоном вишиванки даруватимуть тим дітям, яких зареєстрували у посольстві громадянами України.

День вишиванки проводиться щороку в третій четвер травня.

Фото: сторінка Посольства України в Таїланді у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-