В Українській школі в ОАЕ відсвяткували Миколая

В Українській школі в ОАЕ відсвяткували Миколая

Фото, відео
Укрінформ
Атмосферою зимової казки, добра та родинного затишку відзначилось святкування Дня святого Миколая в Дубаї.

Про це йдеться на Фейсбук-сторінці Української школи в ОАЕ «Софія».

«Чудеса приходять на землю, і все залежить від того, як ми їх чекаємо, як готуємося, скільки душі й серця вкладаємо. Хоча в Об’єднаних Арабських Еміратах зараз зовсім не зимова погода, Миколай завітав до дітей, які проживають там, бо вони дуже чекали свята й готувалися до нього», -  зазначили організатори.

Зазначається, що святкування Дня святого Миколая, яке відбулося в Українській школі в ОАЕ «Софія» (м. Дубай), дало змогу дітям поринути в атмосферу зимової казки, добра та родинного затишку,  подарувало багато приємних і теплих емоцій. «Таке чарівне й дивовижне, добре й веселе свято зібрало нас разом з нашими діточками в одну велику дружню родину», - йдеться у повідомленні.

Водночас звзначається, що були  й ті, хто хотів зіпсувати свято, - казкові персонажі, які завітали до дітей. «Чортик з Відьмочкою всіляко заважали діткам дочекатися дива, пробували намовити їх на погані вчинки, проте, як виявилося, українські діти в ОАЕ – дуже чемні й старанні. І святий Миколай не забарився прийти», - йдеться у повідомленні.

У рамках святкової програми маленькі артисти виконували пісні й танці, влаштували парад костюмів, затанцювали хоровод.

На завершення свята були цікаві майстер-класи з розмальовки пряників та виготовлення ялинкових прикрас, веселі естафети, конкурси та солодкий стіл.

У свою чергу, святий Миколай обдарував кожну дитину не лише ласкою й увагою, а й чудовими подарунками.

Зазначається, що свято стало можливим завдяки старанням великої команди: вчителів Української школи «Софія», артистів Ансамблю української пісні і танцю в ОАЕ «Червона калина», активістів Українського дитячого клубу в ОАЕ, батьків і, звичайно, головних героїв свята – дітей.

Фото, відео: Фейсбук-сторінка Української школи в ОАЕ «Софія»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-