Українці у Римі запрошують гостей на Різдвяний ярмарок

Українці у Римі запрошують гостей на Різдвяний ярмарок

Анонс
Укрінформ
Щорічний благодійний Різдвяний Ярмарок відбудеться 23 грудня у Римі за участі української громади.

Про це йдеться в анонсі, яким на своїй сторінці у Фейсбуці поділився активіст української громади в Римі, голова однієї з асоціацій українців в Італії, журналіст  Олесь Городецький.

«Ми вже дуже активно готуємося, і чудові вироби ручної роботи вже готуються, а ще напечеться і навариться багато всякого доброго і смачного. Запрошуємо гостей завітати на благодійний Різдвяний Ярмарок», - зазначається у повідомленні.

На відвідувачів ярмарку чекатимуть чудові ідеї до Різдва та Нового року. «Наші майстри готують ваші улюблені різдвяні подарунки: сувеніри ручної роботи, книги, вишиванки, традиційні різдвяні смаколики та кращі страви української кухні!», - повідомляється в анонсі.

У свою чергу, майстри та майстрині завдяки ярмарку зможуть допомогти у тій добрій справі, яку вони собі визначили. «Кожен майстер та майстриня обирають, кому саме допоможуть їх вироби, а Ви можете обрати, яка благочинна справа є важливішою саме для Вас, і насолодитися духом підготовки до Різдва», - йдеться у повідомленні.

Щорічний благодійний Різдвяний Ярмарок відбудеться 23 грудня з 11.30 до 14.30 на Софії (via Boccea 478).

Для запису до участі майстрів у Ярмарку та для довідок телефон 3276132201.

Фото: Фейсбук-сторінка Олеся Городецького та Medium

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-