Форум українських студентів та викладачів у Туреччині відкрив прийом заявок на участь

Форум українських студентів та викладачів у Туреччині відкрив прийом заявок на участь

Укрінформ
Студентів та викладачів, які навчаються та працюють у навчальних закладах Туреччини, запрошують долучитися до роботи Форуму, що пройде в Анкарі з 15 по 16 грудня.

Про це повідомляється на сторінці Української спілки в Анкарі у Facebook.

"Велику роль у тому, як суспільство певної країни сприймає ту чи іншу іноземну державу, відіграє система освіти. Студенти та викладачі з України мають великий потенціал стати «послами доброї волі» у формуванні належного уявлення про Україну серед турецької молоді", - йдеться у повідомленні.

Метою дводенного форуму є вироблення стратегії та плану дій презентації України в освітніх закладах Туреччини. Учасників Форуму ознайомлять з основними можливостями та шляхами створення позитивного іміджу України в Туреччині та яким чином цьому можуть допомогти викладачі та студенти. 

Крім того, на Форумі представлять основні методи протидії агресивній російській пропаганді в Туреччині, особливо що стосується України. 

Учасники зможуть стати частиною команд, які створюватимуть інформаційні матеріали та своєрідний «пакет презентаційної допомоги». Крім того, Форум є гарною нагодою познайомитися із співвітчизниками та однодумцями і створити майданчик для подальшого спілкування та нетворкінгу. 

У перший день Форуму, 15 грудня, відбудеться конференція, на якій виступатимуть фахівці у сфері формування іміджу України за кордоном та спеціалісти. Вони доповідатимуть про специфіку просування України в навчальних закладах. Місце проведення: конференц-зала готелю «Doğa Residence» (Кизилай, Анкара)

16 грудня запланована робота «майстерень» з підготовки презентаційних матеріалів для належного представлення України в навчальних закладах Туреччини. Форум передбачає роботу в групах, кінцевою метою якої буде створення календаря заходів з української тематики в навчальних закладах, інструкцій заходів, інформаційних буклетів турецькою мовою, роздаткових та інших презентаційних матеріалів. Місце проведення: офіс ГО «Українська спілка» в Анкарі (Кизилай, Анкара).

До роботи Форуму запрошуються:

- студенти з України, які навчаються у вишах Туреччини на постійній основі або ж за обміном;

- вчителі навчальних закладів Туреччини (дитячий садок, початкова та середня школа, ліцей);

- викладачі вищих навчальних закладів Туреччини.

Взяти участь у Форумі можна як доповідачу на конференції, так і слухачу та учаснику «майстерень».

Для участі у Форумі необхідно заповнити онлайн заявку до 6 грудня 2018 року. 

У зв’язку з обмеженою кількістю місць, відбір буде здійснюватися на конкурсній основі. Інформацію про результати відбору учасники отримають до 9 грудня на вказану в заявці електронну адресу.

Організатори зможуть покрити витрати на подорож до Анкари та розміщення в готелі для обмеженої кількості учасників з інших міст. 

Додаткову інформацію можна отримати за номером телефону: 0539 819 45 77 або ukraynadernegi@gmail.com 

Організатори заходу: ГО «Українська спілка» в Анкарі за підтримки Посольства України в Туреччині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-