Молодь з діаспори та регіонів України пройшла стажування в Укрінформі

Молодь з діаспори та регіонів України пройшла стажування в Укрінформі

Укрінформ
Українська молодь з діаспори та регіонів України пройшла коротке стажування в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ".

Захід відбувся у п’ятницю в рамках міжнародної акції “Українська політика та ЗМІ очима молоді”, повідомляє кореспондент агентства.

Понад 50 стажерів із 21 країни світу та 18 областей України поспілкувалися з представниками Укрінформу та його керівництвом, зокрема з гендиректором агентства Олександром Харченком.

Під час розмови, зокрема, відбулося обговорення можливості співпраці національного інформагентства з молодими лідерами.

Тижнева акція зі стажування молодих лідерів діаспори та України у центральних органах влади та ЗМІ завершиться презентацією напрацювань та підведенням підсумків, які відбудуться 26 листопада у конференц-залі Верховної Ради України.

Метою даного проекту є активізація участі молодих людей у громадському та суспільно-політичному житті України.

Організаторами заходу виступають СКУМО та Міністерство молоді та спорту України за підтримки Міністерства інформаційної політики, Київської обласної державної адміністрації та міжфракційного депутатського об’єднання "Співпраця: Україна – Діаспора".

Як повідомляв Укрінформ, 19 листопада в Україні розпочалась міжнародна акція «Українська політика та ЗМІ очима молоді», участь у якій беруть понад 50 молодих людей із 16 регіонів України (Волинська, Вінницька, Житомирська, Донецька, Дніпропетровська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Черкаська, Чернігівська, Харківська, Херсонська області там. Київ) та українська молодь діаспори з 21 країни світу (Білорусь, Грузія, Ізраїль, Іспанія, Італія, Казахстан, Канада, Латвія, Литва, Ліван, Люксембург, Македонія, Молдова, Німеччина, Польща, Румунія, Російська Федерація, Сербія, Словаччина, Чехія, Франція).

Протягом цих днів молоді люди проходять стажування в органах законодавчої і виконавчої влади та засобах масової інформації України. Зокрема, вони вже встигли долучилися до форуму «Україна і світ: діалог через молодь», заходів до Дня Гідності та Свободи, взяти участь у лекціях та бесідах на тематику цінностей та реформ в Україні. Також попереду - заходи у зв’язку з 85-ми роковинами Голодомору 1932 – 1933 років в Україні та захоплюючі екскурсії патріотичними та історичними місцями Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-