Наступний діаспорний чемпіонат світу з футболу відбудеться на Київщині

Наступний діаспорний чемпіонат світу з футболу відбудеться на Київщині

Укрінформ
VIII Чемпіонат світу з футболу серед українських діаспорних команд відбудеться з 9 по 15 вересня 2019 року в низці містах Київської області.

Про це йдеться у листі президента Міжнародного об'єднання українських громад "Четверта Хвиля" Романа Галущака, опублікуваному на Facebook-сторінці голови Організаційного комітету чемпіонату діаспори Ігоря Бокія.

«Запрошуємо Вас взяти участь у Восьмому Чемпіонаті світу з футболу серед українських діаспорних команд у період з 9 по 15 вересня 2019 року, який цього разу відбудеться у містах Ірпінь, Буча, Вишгород та Бородянка, що у Київській області», - йдеться у листі.

Також у документі зазначається, що українська сторона, а саме - Ірпінська, Бучацька і Вишгородська міські ради, Бородянська селищна рада, Київська обласна державна адміністрація, Київська обласна федерація футболу та керівництво Ірпінського університету фіскальної служби України візьмуть на себе організацію побуту спортсменів (проживання і харчування, транспортування по місту та області, дозвілля та екскурсії), проведення футбольних матчів (стадіони, суддівство ігор).

У свою чергу, як вказується в тексті листа, МОУГ «Четверта Хвиля» візьме на себе забезпечення команд-учасниць з різних країн світу та спортивну частину заходу (підготовку регламенту, календаря змагань).

Водночас до заходу долучаться Мінмолодьспорту України та Світовий конгрес українців, які сприятимуть у фінансуванні заходу, а НОК України, Федерація Футболу України допоможуть з нагородною атрибутикою.

Витрати на вступний внесок турніру, приїзд до місця проведення змагань та від’їзд спортсмени здійснюють за свій рахунок або за рахунок відряджаючих організацій.

Як повідомляв Укрінформ, VII Чемпіонат світу з футболу серед українських діаспорних команд тривав з 19 по 25 серпня в Ірпені (Київська обл.). 12 команд української діаспори (Ізраїль, Іспанія, США, Польща, Молдова, Білорусь, Чехія, Естонія, Болгарія, ОАЕ та Австрія) брали участь у змаганнях, перемогу в яких здобула команда з Австрії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-