У Нью-Джерсі обрали найкрасивішу українку

У Нью-Джерсі обрали найкрасивішу українку

Фото
Укрінформ
Студентка медичної школи в Нью-Джерсі (США), українка Юлія Вознюк перемогла в конкурсі краси "Miss Ukrainian New Jersey 2018", який цьогоріч проходив вперше в історії - 11 листопада у місті Седл Брук.

Про це повідомляє Генеральне консульство України в Нью-Йорку.

"Перемогу у цьому яскравому доброчинному заході, спрямованому на подальшу популяризацію на теренах Америки українського мистецтва, традицій та історико-культурної спадщини, здобула студентка "JFK Muhlenberg School of Nursing" Юлія Вознюк", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що переможниця першої в історії "Міс Українcька Нью-Джерсі" стане послом доброї волі гуманітарних та соціальних проектів Союзу Українок Америки (СУА) в Україні, на які використовуватимуться кошти, в тому числі, отримані від проведення цього конкурсу.

У заході краси взяли участь талановиті представниці українського походження, котрі живуть, працюють та навчаються у штаті Нью-Джерсі.

Головним організатором конкурсу виступив 137-й відділ СУА (СУА) імені Квітки Цісик за підтримки дипломатів Генерального консульства України в Нью-Йорку.

Спеціальним гостем стала популярна українська співачка Alyosha.

Фото: ny.mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-