Українка перемогла на конкурсі краси у Швеції

Українка перемогла на конкурсі краси у Швеції

Фото
Укрінформ
Українка Марія Свенссон завоювала титул "Missis Sweden International-2018" на конкурсі краси серед заміжніх дам, який проходив у Швеції.

Про це повідомляє pro.berdyansk.biz

"1 вересня в Стокгольмі пройшов фінал конкурсу "Miss Queen of Scandinavia", на якому Марія Свенссон завоювала титул "Missis Sweden International-2018", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, здобувши перемогу в цьому конкурсі, українка завоювала чотири титули: "Missis Intercontinental International World", "Missis Best Fitness Body", "Missis Best Personality", "Missis Queen International of Scandinavien 2018".

Після перемоги на національному рівні українка отримала право представити Швецію на Міжнародному конкурсі краси в Сінгапурі, який проходив з 25 жовтня по 4 листопада. За звання красуні світового рівня боролися дівчата з 35 країн.

Відомо, що дівоче прізвище Свенссон Хабарова. Вона народилася і навчалася в Бердянську (Запорізька обл.). Закінчила Запорізький національний університет, факультет іноземної філології, знає вісім мов.

Жінка працювала провідним менеджером в литовській транспортної компанії. Пізніше переїхала в Данію, потім – до Швеції. Там вийшла заміж за шведа, п'ять років тому у них народилася дочка. Зараз сім'я живе в Стокгольмі. Свенссон має свою мовну школу та працює в державній школі для іноземців, викладає шведський.

Фото: pro.berdyansk.biz

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-