Українка розповіла про життя в Катарі

Українка розповіла про життя в Катарі

Укрінформ
В Катарі житло оформлене в арабському стилі, а вікна у помешканнях роблять маленькі, бо літом дуже спекотно.

Про це Gazeta.ua розповіла українка Марта Денис із Тернополя, яка близько 8 років мешкає та працює у столиці Катару.

"Житло оформлене більше в арабському стилі - масивні меблі, темний гарнітур, ліжка, шафи. Щоб звикнути до того, перефарбовувала у білий колір стіни. В нас зазвичай на вікна вішають прозорі тюлі та світлі штори, щоб у кімнату поступало більше світла. В Катарі, навпаки, вікна у помешканнях роблять маленькі, бо літом дуже спекотно. Вішають темні штори та прорезинені занавіски", - сказала вона.

Денис також зауважила, що коли тільки приїхала до країни, то одразу познімала штори та занавіски. Однак, коли покачалася перша піщана буря, то одразу зрозуміла навіщо вони потрібні.

За словами українки, зазвичай у будинку чи квартирі є головна спальня з окремим туалетом і ванною. Інші кімнати ідуть без зручностей із загальним туалетом та ванною для гостей.

Як зазначила Денис, оренда квартири-студії в Катарі в середньому коштує 1000 - 1300 доларів США. Дешевше буде знімати кімнату або ліжко.

"Ціна буде різнитися залежно від району. Мінімальна вартість оренди близько 200 доларів за ліжко-місце у квартирі. Максимальна вартість - 2 тисячі доларів за студію у найдорожчому районі, який називають "Перлиною"", - сказала вона.

Фото: Gazeta.ua 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-