Українську громаду в Єгипті запрошують на акцію

Українську громаду в Єгипті запрошують на акцію "Запалімо свічку пам'яті!"

Укрінформ
Українців, які проживають в Єгипті, запрошують приєднатися до міжнародної акції "Запалімо свічку пам’яті!", приурочену до 85-х роковин Голодомору.

Про це інформує прес-служба посольства України в Єгипті.

"Запрошуємо громадянок та громадян України разом із членами їхніх сімей на акцію "Запалімо свічку пам’яті!", яка розпочнеться 27 жовтня, в суботу, о 12-й годині 30 хвилин у приміщенні Посольства України", - йдеться у повідомленні. 

У програмі заходу - запалення свічок пам’яті; виголошення 85 імен та прізвищ загиблих у часи страшного голоду; читання уривків зі свідчень свідків Голодомору та віршів, присвячених цій трагічній події; ознайомлення з фотовиставкою.

Як повідомляв Укрінформ, метою акції, яка стартувала за 85 днів до Дня пам’яті жертв Голодомору – 24 листопада 2018 року, є об’єднання українців усього світу і громадян інших країн у пам’яті про один з найбільших злочинів в історії людства ХХ століття, щоб застерегти його від повторення подібних геноцидів у майбутньому, та щоб засвідчити свою пам'ять.

Публічний захід продовжується щодня, в іншому місті, в іншій країні світу – загалом у 85 місцях. Завершиться він у місті Києві, 24 листопада 2018 р., на День пам’яті жертв Голодомору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-