Молодь діаспори запрошують долучитися до формування іміджу України

Молодь діаспори запрошують долучитися до формування іміджу України

Укрінформ
Громадське об’єднання "Великого Бажайте" при Українському католицькому університеті (УКУ) запрошує українську молодь діаспори стати учасниками зимової програми освітньо-інформаційного проекту "Країна Win Win", який відбудеться в Україні на початку 2019 року.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці проекту.

"Ця програма - це унікальна можливість не просто відвідати Україну та познайомитися з цікавими і відомими людьми; це можливість стати зміною. Мати шанс бути долученими до процесів формування державного іміджу. Отож, запрошуємо всіх Вас стати учасником зимової програми "Країна Win Win", яка відбудеться в Києві, Львові та Карпатах 2019 року. Відсвяткуй Різдво в Україні, та стань носієм добрих новин", - йдеться у повідомленні.

Організатори зазначають, що реєстрація на зимову освітньо-розважальну програму, яка відбудеться з 9 по 16 січня, вже відкрита.

За умовами проекту участь в ньому може взяти молодь віком від 18 до 40 років української діаспори, яка цікавиться подіями і процесами, що відбуваються в Україні. 

Більш детально із зимовою програмою можна ознайомитися за посиланням:  http://krainawin.org.ua/.

Для участі у проекті - обов'язкова реєстрація.

Нагадаємо, перша програма цього проекту відбулася цьогоріч влітку, де активна молодь діаспори мала змогу познайомитися з лідерами думок, політиками, реформаторами, а також  подорожувати українськими містами та відвідувати креативні простори країни.

"Країна Win Win" є багаторазовою програмою, яку планується проводити двічі на рік: літом і зимою. Організатори сподіваються створити активну спільноту, учасники якої будуть агентами культурної дипломатії у світі та сприятимуть укріпленню іміджу України на міжнародній арені.

ГО "Великого Бажайте" – невелика, однак потужна молодіжна та креативна команда, яка працює при Українському католицькому університеті в кількох напрямах: права та гідність людини, всеукраїнський діалог між молоддю, налагодження співпраці між різними секторами суспільства, а також поява лідерів нового зразка.

Фото: krainawin.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-