Українці Аргентини - юним олімпійцям: Ми пишаємося таким майбутнім, як ви

Українці Аргентини - юним олімпійцям: Ми пишаємося таким майбутнім, як ви

Фото
Укрінформ
Збірна України, яка брала участь в юнацьких Олімпійських іграх у Буенос-Айресі, зустрілася з українською громадою аргентинської столиці. 

Зустріч відбулась біля пам’ятника Т.Шевченку у столичному парку "Трес де Фебреро", повідомляє прес-служба на Facebook-сторінці Посольства України в Аргентині.

"Вся (українська - ред.) громада в Аргентині, затамувавши подих, слідкувала за вашими виступами і раділа разом з усією Україною вашим перемогам. Ми пишаємося тим, що в нашої спільної батьківщини є таке майбутнє, як ви", - зазначив почесний консул України в провінції Буенос-Айрес Петро Лилик.

У свою чергу, український посол в Аргентині Юрій Дюдін наголосив, що юні олімпійці гідно представили Україну та побажав їм нових спортивних досягнень у майбутньому, щоб український гімн частіше лунав над спортивними аренами світу.

Крім того, від імені української громади перед присутніми виступили представники Української центральної репрезентації (УЦР), привітавши юних спортсменів з успішними результатами на Іграх та здобуттям до національної скарбнички 23 олімпійських медалей. 

У заході, організованому УЦР та посольством України в Аргентині, взяли участь представники українських громадських та молодіжних організацій, а також співробітники дипустанови та члени їхніх сімей. 

Як повідомляв Укрінформ, на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх Україна була представлена 55 атлетами у 22-х видах спорту і здобула 23 нагороди - 7 золотих, 8 срібних і 8 бронзових. Офіційний командний залік на ЮОІ-2018 не ведеться, однак у неофіційному заліку українська команда увійшла до десятки найуспішніших збірних серед 206 країн-учасниць.

Фото посольства України в Аргентині

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-