Україна презентувала стенд на благодійному ярмарку в Пекіні

Україна презентувала стенд на благодійному ярмарку в Пекіні

Фото
Укрінформ
Український національний стенд презентували на щорічному Міжнародному благодійному ярмарку "Любов не знає кордонів" у Пекіні.

Про це йдеться на сайті українського диппредставництва у Китаї.

"Посольство України в КНР, як і в попередні роки, активно долучилось до цього заходу. Гості українського стенду мали гарну нагоду послухати українську музику, скуштувати страви та напої національної кухні, придбати українські сувеніри та солодощі, вишиванки, скатертини та рушники. Особливий інтерес відвідувачів викликали дерев’яні вироби та прикраси, оздоблені вишуканим і неповторним петриківським розписом", - повідомили у дипустанові.

Зазначається, що майже 100 дипломатичних місій і представництв міжнародних організацій, акредитованих у Пекіні, взяли участь у цій благодійній акції, яка відбулася 21 жовтня під егідою дружини Міністра закордонних справ Китаю Цянь Вей.

У посольстві також повідомили, що всі зібрані на заході кошти спрямують на лікування дітей із вадами слуху у китайській провінції Ганьсу.

Організатором ярмарку, який цьогоріч проходив під девізом "Почути любов світу", виступило МЗС КНР та Китайська фундація боротьби з бідністю. 

Фото: china.mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-