У Варшаві на кінофестивалі “Ukraїna!” покажуть українські сучасні фільми

У Варшаві на кінофестивалі “Ukraїna!” покажуть українські сучасні фільми

Програма
Укрінформ
Третій кінофестиваль “Ukraїna!”, у програмі якого найкращі сучасні українські фільми, відбудеться з 25 по 28 жовтня у Варшаві.

Як повідомляється в прес-анонсі заходу, наданому Укрінформу, захід проходитиме у двох столичних кінотеатрах - “Ілюзіон” та “Кінотека”.

"У програмі найцікавіші стрічки сезону, фільми, які здобули нагороди на кінофестивалях і створили найбільший резонанс в Україні. Будуть гості, зустрічі і розмови про те, як виглядає життя українців. Український кінематограф прокидається з новими стрічками і акторами. Цьогорічний фестиваль хоче пробудити поляків і мешканців Варшави до відкриття своїх нових колег по роботі, сусідів і друзів", - йдеться у прес-анонсі.

Зокрема, серед художніх фільмів на кінофестивалі продемонструють “Рівень чорного” Валентина Васяновича, “Коли падають дерева” Марисі Нікітюк, “Стрімголов” Марини Степанської, а також документальні - “Міф” Леоніда Кантера і Івана Яснія, “Мустафа” Ахмеда Сарихаліла та “Дельта” Олександра Течинського.

Також у рамках фестивалю глядачі матимуть змогу поспілкуватися із тамики відомими особистостями, як: Віталіною Біблів та Ірмою Вітовською — акторками фільму “БРАМА”, Катериною Мізіною — продюсеркою фільму “МІФ”, режисером Олександром Березанем і актором Юрієм Хвостенком з фільму “ШЛЯХЕТНІ ВОЛОЦЮГИ”, Оксаною Терефенко — акторкою короткометражного фільму “ОЛЕНА” та Ахмедом Сарихалілом — режисером фільму “МУСТАФА”. 

Крім того, один з вечорів фестивалю буде присвячений українському режисеру Олегу Сенцову, якого засуджено в Росії на 20 років ув'язнення.

Як повідомляють організатори, квитки можна купити за спеціальною ціною, яка залишиться незмінною до 24 жовтня: 15 злотих за повний і 12 злотих за квиток зі знижкою. Квитки можна придбати в касах кінотеатрів "Ілюзіон", "Кінотека" та онлайн.

Більш детальна програма фестивалю та інформація щодо квитків знаходиться тут.

Фото: ukrainaff.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-