Українські об'єднання Греції долучилися до фестивалю Cossak-Art в Афінах

Українські об'єднання Греції долучилися до фестивалю Cossak-Art в Афінах

Фото
Укрінформ
Українські громадські об'єднання Греції взяли участь у другому фестивалі Cossak-Art в Афінах, приуроченому до свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України.

Про це інформує офіційний сайт української дипустанови у Греції.

"14 жовтня 2018 року з ініціативи Клубу українок у Греції  (НПО "Борисфен") за підтримки Посольства України в Грецькій Республіці у передмісті Афін, у парку імені Дімітріоса Зомопулоса муніципалітету Кіфісіа, відбувся Другий фестиваль Cossak-Art за участі усіх українських громадських об'єднань Греції та організації "MelissaNetwork", - йдеться у повідомленні.

За інформацією посольства, учасниками концертної програми були не лише артисти з України, серед яких - тріо "Сад пісень" у складі майстрів вокалу Харківського музичного училища імені Б.М. Лятошинського, відомої української бандуристки, співачки, композитора, учасниці конкурсу Х-фактор Мар'яни Круть.

Гостей заходу також порадував танцювальний колектив "Бойовий гопак" (м.Варшава), який презентував техніку бойового гопака.

Крім того із традиційними грецькими танцями виступили творчі колективи м.Кіфісіа та Критського товариства району Врілісіа.

В урочистій церемонії відкриття взяли участь представники муніципальної Ради мерії Кіфісіата та Посольства України в Грецькій Республіці, які виступили з промовами та привітали присутніх зі святом.

Фото зі сторінцки у Фейсбуці Посольства України у Греції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-