Українці Австралії вітають українську команду “Ігор нескорених”

Українці Австралії вітають українську команду “Ігор нескорених”

Відео
Укрінформ
Союз українських організацій Австралії оприлюднив офіційне вітання для української збірної, яка приїжджає у Сідней для участі в “Іграх нескорених” 2018.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“СУОА щиросердечно вітає учасників української національної збірної команди “Ігор нескорених” та бажає високих спортивних досягнень у міжнародних змаганнях, які відбудуться у Сіднеї 20-27 жовтня 2018 року”, - йдеться у вітальному слові.

Ключове об’єднання австралійських українців також звертається до всіх українців Зеленого континенту з проханням підтримати українських спортсменів-ветеранів.

“СУОА закликає українську спільноту підтримати учасників збірної команди – ветеранів та військовослужбовців України, що отримали поранення в зоні АТО, захищаючи свою Батьківщину. Адже історія кожного з них – це історія неймовірної волі до життя, до перемоги та піднесення міжнародного авторитету української держави”, - зазначається у зверненні.

Читайте також: Український прапор офіційно представили принцу Гаррі на “Іграх нескорених”

За словами голови СУОА Стефана Романіва українська громада Австралії велику увагу приділяє не лише підтримці українських воїнів-ветеранів під час “Ігор”, а й фінансує низку довготривалих проектів з підтримки та реабілітації тих, хто цього потребує.

Зокрема СУОА започаткувало збір коштів на підтримку реабілітаційних програм в Україні для допомоги ветеранам АТО які фізично або психолічно потребують допомоги. Детальнішу інформаціє про кризовий фонд допомоги можна почерпнути за посиланням www.ukrainecrisisappeal.org.

Вчора представники української команди нескорених у свою чергу оприлюднили звернення до українців Австралії.

Фото:  Westpac/SuppliedSource:Supplied

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-