Стала відома дата Українського балу-2019 у Відні

Стала відома дата Українського балу-2019 у Відні

Відео
Укрінформ
Четвертий благодійний Український бал у Відні, традиційним організатором якого є Товариство української молоді в Австрії (TUMA), відбудеться 16 лютого 2019 року.

Про це повідомили організатори на своїй Facebook-сторінці.

"16 лютого 2019 Благодійний Український бал знову чекає на вас! Товариство української молоді в Австрії (TUMA) вже вчетверте запрошує відвідати грандіозну подію зими!" - повідомили у товаристві. 

Організатори зазначають, що на гостей вечора чекають: виступи оперних зірок світового рівня, музичний супровід оркестру та діджея, європейські та латино-американські танці, українські пісні у симфонічному аранжуванні та шедеври світової музики, танцювальні майстер-класи та багато іншого. 

Крім того, запланований благодійний аукціон, всі кошти від якого спрямують на підтримку дітей-сиріт в Україні.

Захід традиційно відбудеться в Palais Auersperg за адресою: Auerspergstraße 1, 1080 Відень о 20:00.

Квитки та місця за столом можна придбати за посиланням.

Більш детальна інформація про подію знаходиться тут.

Нагадаємо, всі зібрані кошти від Українського балу-2018 у Відні були спрямовані на потреби шкіл-інтернатів у с. Оршівці Чернівецької області та м. Кремінна Луганської області. 

Товариство української молоді у Австрії (ТУМА) - громадська молодіжна неполітична та позаконфесійна організація, заснована небайдужими українцями у Відні у 2010 році.

Візією Товариства української молоді в Австрії є об'єднання української громади за межами Батьківщини. Зокрема, до спектра завдань, які ставить перед собою Товариство, - інформаційна підтримка українців у Австрії, реалізація проектів у сферах освіти та культури, допомога в інтеграції українців у європейське суспільство, а також організація благодійних акцій. 

Фото: ukrainianball.at

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-