Як Україна показала себе на дипломатичному ярмарку в Аммані

Як Україна показала себе на дипломатичному ярмарку в Аммані

Фото
Укрінформ
Посольство України в Йорданії за участі української громади представило національний стенд на 54-му щорічному дипломатичному ярмарку під патронатом та за участі її Королівської Високості Принцеси Басми Бінт Талал.

Благодійний захід різних культур відбувся 6 жовтня в Аммані, повідомляє прес-служба Посольства України в Йорданії.

"Цього року Посольство України в Йорданії традиційно взяло участь у всіх трьох напрямках ярмарку – відвідувачі заходу мали змогу придбати українські солодощі та сувеніри, такі як: вишиті сорочки та рушники, дерев’яні вироби, оздоблені петриківським розписом, обереги, прикраси, посуд тощо, скуштувати різноманітні страви української національної кухні, зокрема, борщ, вареники, млинці, голубці, котлети по-київськи, м’ясні вироби, випічку, узвар, а також почути українські пісні у виконанні представників ГО "Українська Хата в Йораднії" та вихованців дитячого колективу "UA-Kids", - йдеться у повідомленні.

Як відзначили у посольстві, під час ярмарку Принцеса високо оцінила українську експозицію та подякувала Послу України в Йорданії Сергію Паську за докладені зусилля та активну участь нашої країни у заході.

В свою чергу, український дипломат представив книгу про історію українсько-йорданських відносин, перший примірник якої Принцесі вручив її автор Омар Армуті.

Читайте також: В Аммані запалили "свічку пам’яті" жертвам Голодомору

Дипломатичний ярмарок – це видовищне дійство, де учасники пропонують гостям придбати традиційні вироби своєї країни, скуштувати страви національної кухні, насолодитися музикою або танцями, ознайомитися з різномаїттям та барвами національного одягу та поринути в автентичну атмосферу різних країн світу, зібраних в одному місці.

Фото: jordan.mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-