В Йорданії відбулась презентація освітнього проекту

В Йорданії відбулась презентація освітнього проекту "12 тижнів відповідальності"

Фото
Укрінформ
В Йорданії відбулась презентація міжнародного освітнього проекту "12 тижнів відповідальності", автором якого э українська громадська діячка Лілія Ткаченко.

Про це йдеться на сайті Посольства України в Йорданії.

"30 вересня у приміщенні Українського Посольства в Йорданії відбулась презентація нового міжнародного освітнього проекту 12 тижнів відповідальност", - йдеться у повідомленні.

Автором поекту є голова ГО "Українські Креативні Реформатори" та БФ "Відповідальні Земляни" Лілія Ткаченко.

Захід розпочався із привітання учасників гурту "UA Kids" під керівництвом президента ГО "Українська хата в Йорданії" із авторськими піснями та виконання української пісні гостею.

Учасники презентації також переглянули мультик про глобальні цілі сталого розвитку та дізналися більше про програму "12 тижнів відповідальності" для підлітків з різних країн, яка організована з метою виховати нове покоління свідомих Землян, навчити підлітків бути відповідальними у кожній сфері свого життя, здійснити обмін досвідом серед підлітків в різних країнах світу, поширити глобальні цілі сталого розвитку та об’єднати дітей у всьому світі для збереження Планети.

Після презентації учасники заходу мали можливість познайомитись, розказати про свою місію на Планеті Земля, про своє перебування в Йорданії, поділитися своїми мріями та побажаннями Україні.

фото: jordan.mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-