У посольстві України в Казахстані створили е-пошту для співпраці з діаспорою

У посольстві України в Казахстані створили е-пошту для співпраці з діаспорою

Укрінформ
У посольстві України в Республіці Казахстан створили електронну поштову скриньку для налагодження співпраці українців Казахстану зі Світовим конгресом українців (СКУ).

Про це повідомляє прес-служба української дипустанови в Казахстані.

"Відповідно до досягнутих домовленостей між Надзвичайним і Повноважним Послом України в РК Іваном Кулебою та Президентом Світового конгресу українців Євгеном Чолієм у консульському відділі Посольства України в РК (м.Астана, Кенесари, 41) створено скриньку для збору електронних адрес охочих отримувати інформацію про діяльність СКУ та щомісячне видання "Обіжник", - йдеться у повідомленні.

Цим самим СКУ посилює зв'язки між українцями усього світу; розширює співпрацю з Україною у важливих питаннях; сприяє визнанню світом Голодомору актом геноциду; забезпечує принцип недоторканності кордонів України; відстоює людські і громадянські права українців та права українських національних меншин; розвиває українську мову в Україні та за її межами.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Світового конгресу українців (СКУ) Євген Чолій під час свого візиту до Астани, який відбувся з 21 по 23 вересня, закликав українську громаду Казахстану об'єднати зусилля із закордонними українцями заради підтримки України.

Фото: kazakhstan.mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-