Українська спілка Анкари провела день відкритих дверей

Українська спілка Анкари провела день відкритих дверей

Фото
Укрінформ
Українська спілка Анкари провела день відкритих дверей та установчі збори членів організації для координації діяльності до кінця року.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"День відкритих дверей влаштували для того, аби всі, хто не мав можливості досі прийти та ознайомитися з діяльністю спілки, змогли це зробити, познайомитися між собою, подивитися презентацію про діяльність, доєднатися до спілки. Ми також відкриті для нових ідей, зокрема стосовно проведення заходів", - розповіла Укрінформу голова Української спілки Анкари Юлія Білецька.

"Українська спілка" в Анкарі: день відкритих дверей / Фото: Буднік Ольга, Укрінформ

Зараз Українська спілка Анкари, за сприяння та підтримки Посольства України в Анкарі, щосуботи організовує заняття української школи, де з дітьми проводять заняття з української мови та літератури, хореографії, співів, образотворчого мистецтва, знайомлять з культурою, традиціями та історією України.

У новому навчальному році планується проведення занять з театрального мистецтва. Крім того, набирають групу "Пластунів".

Читайте також: Українська громада Португалії вимагає спростувати заяви РПЦ про “громадянську війну”

Окрім занять у суботній школі для дітей, спілка пропонує заняття для дорослих з турецької мови, а також заняття з української мови для іноземців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-