У Стамбулі навчають української мови та літератури

У Стамбулі навчають української мови та літератури

Фото
Укрінформ
Відтепер в Українському культурному товаристві у Стамбулі щосуботи проходитимуть заняття з української мови та літератури.

Відповідне оголошення опублікувала на своїй сторінці у Фейсбуці голова цієї української спільноти Алія Усенова.

"15 вересня Українське культурне товариство розпочало роботу з поціновувачами української мови. Відтепер щосуботи ви зможете слухати "українське слово" від висококваліфікованих педагогів та матимете нагоду вдосконалити своє усне й писемне мовлення. Разом з вами ми згадаємо відомих українських митців, яких слід завжди пам’ятати, адже "Українська література – це література заборонених і загиблих, розстріляних і зацькованих, вигнаних і забутих, через століття згаданих, через півстоліття надрукованих" Л. Костенко", - йдеться в тексті оголошення.

Долучитися до цих занять можуть всі бажаючі - як дорослі, так і діти. 

Окрім курсів з української мови та літератури, в товаристві викладатимуть англійську мову, біологію, хімію, історію, правознавство, а також такі творчі предмети як малювання, орігамі та викладання бісером.

Як повідомляв Укрінформ, 3 вересня розпочався новий навчальний рік в Українській школі Стамбула - Міжнародному ліцеї імені Т.Г.Шевченка, який діє при Українському культурному товаристві.

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-