У Лондоні зберуть гроші на лікування 8-місячної дитини з України

У Лондоні зберуть гроші на лікування 8-місячної дитини з України

Укрінформ
Волонтери спілки "Dobra Sprava" влаштовують у Лондоні благодійний фестиваль "Диво для Мар'янки". Всі зібрані кошти будуть спрямовані на лікування хворої на рак крові 8-місячної Мар'янки Цокало з Тернопільщини.

Про це повідомляється на сторінці заходу у Фейсбуці.

"Усі зібрані кошти будуть передані на лікування Мар'янки Цокало, восьмимісячної мешканки с.Криве Козівського району Тернопільської області", - зазначається в анонсі події.

Організатори повідомляють, що на гостей заходу чекають українська ярмарка, національні страви, музика та танці, безліч майстер-класів для дітей і дорослих та багато іншого.

Благодійний захід відбудеться у неділю, 7 жовтня, о 14:00 в українському ресторані "Imperia Present", що на Hounslow West за адресою: 8 Cavendish Parade, TW4 7DJ Лондон.

Як відомо, Мар'янка Цокало зараз лікується у Києві - проходить другий блок хіміотерапії з чотирьох.  Після цього дівчинці знадобиться пересадка кісткового мозку.

"DOBRA SPRAVA" - спілка незалежних волонтерів, яких об'єднує єдиний поклик серця - творити добро. Вже чотири роки поспіль вони організовують благодійні фестивалі, творчі вечори, розважальні заходи для дітей та дорослих з метою збору коштів для важкохворих людей з України та малозабезпечених сімей.

Нагадаємо, у Лондоні 16 вересня відбудеться благодійний концерт класичної музики за участю українських музикантів. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на гуманітарні проекти в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-