Українська школа в Анкарі оголосила набір учнів

Українська школа в Анкарі оголосила набір учнів

Укрінформ
Суботня школа при спілці української громади в Анкарі оголосила набір дітей на 2018-2019 навчальний рік, який розпочинається 6 жовтня.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Української спілки в Анкарі.

"Суботня школа – це унікальний заклад в Анкарі. Завдяки нашій школі у дітей української громади є можливість не тільки вивчати рідну мову, але й щосуботи занурюватися в українське мовне та культурне середовище", - сказала керівник школи Анастасія Гюркан.

Також вона зазначила, що заняття в школі допомагають також згуртовувати українську діаспору, "адже не тільки діти, але й батьки проводять спільні заходи та мають можливість провести час у дружній атмосфері співвітчизників". 

Читайте також: В турецькому Ізмірі відкриють українську школу

Школа дає можливість навчатися дітям від 2 до 16 років. Заняття проходять щосуботи з 10 до 14 години за такими напрямками, як-от: українська мова та література; культура, традиції, історія України; образотворче мистецтво; народні танці та співи.

У навчальному закладі викладають дипломовані педагоги з багаторічним досвідом роботи. 

Аби записатися до суботньої школи, потрібно написати листа на електронну пошту: ukraynadernegi@gmail.com або зателефонувати за номером тел.: 0539 819 45 77.

Крім того, доступна анкета он-лайн, яку можна заповнити тут.

Нагадаємо, українська суботня школа в Анкарі діє з 2017 року за підтримки Посольства України в Туреччині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-