Форум української молоді діаспори у Києві завершився встановленням рекорду України

Форум української молоді діаспори у Києві завершився встановленням рекорду України

Укрінформ
Форум української молоді діаспори "Київ 2018" завершився встановленням рекорду України, учасники якого запустили в небо найбільшу кількість синьо-жовтих кульок з побажаннями миру в Україні.

Про це повідомляє "Взгляд".

"Сьогодні всі організатори спільно з учасниками Форуму, які приїхали в Україну з 27 країн світу, запустили в небо 1000 кульок з найкращими побажаннями до всіх українців. Кожен гість Форуму мав змогу написати побажання на білому ангелі, прикріпити його до кульки і запустити в небо", - розповіла радник президена СКУМО Анна Крисюк.

Крім того, у рамках форуму під час ярмарку організацій відбулося офіційне підписання меморандуму між громадськими організаціями України та світу.

"Для нашого Центру і для молоді України в цілому підписання даного меморандуму є надзвичайно важливим. Адже мова йде про угоду між 40 громадськими організаціями з різних куточків світу. Основною метою меморандуму є обмін досвідом у сфері громадської та інформаційної діяльності. Також меморандум дозволяє спільно реалізовувати соціально-культурні, освітні та економічні проекти", - зазначила директор Київського молодіжного центру Анна Куценко.

Читайте також: Форум українців зі всього світу офіційно відкрито

Також на цьогорічному форумі було обрано нового Президента і членів Президії СКУМО.

"Вітаємо всіх учасників Конгресу з обранням нового Президента. Сьогодні, одноголосно всі члени Президії Світового конгресу українських молодіжних організацій підтримали кандидатуру голови асоціації української молоді в Молдові "Згода" - Лекарцева Дмитра", - повідомив екс-президент СКУМО Мирослав Гочак.

Нагадаємо, 24-29 серпня у Києві Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій провів Другий Конгрес СКУМО і Форум української молоді діаспори "Київ 2018" (ФУМД), у якому взяли участь представники української молоді діаспори та України, представники влади, міністерств та відомств, гості з понад тридцяти країн світу.

27-29 серпня відбулася офіційна частина Форуму – 2-й Конгрес СКУМО, у рамках якого пройшли пленарні засідання, засідання конгресових комісій, робота у секціях, тематичні сесії, панельні дискусії.

Фото: vz.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-