Українська команда з Австрії стала переможцем діаспорного чемпіонату світу з футболу

Українська команда з Австрії стала переможцем діаспорного чемпіонату світу з футболу

Фото
Укрінформ
VІІ Чемпіонат світу з футболу серед українських діаспорних команд завершився перемогою команди з Австрії. 

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці екс-очільник Ірпеня Володимир Карплюк.

"Вітаю команду українців з Австрії зі здобуттям титулу чемпіона світу з футболу серед української діаспори 2018 року! Надзвичайно символічно і знаково, що граючи фінальний матч в Ірпені у День Незалежності України, перемогу здобули хлопці у жовто-синій формі", - написав він.

Водночас колишній мер міста зазначив, що команди українців із Польщі (Вроцлав) та Молдови посіли друге і третє місця відповідно.

За повідомленням Ірпінської міськради, футболістам вручили кубки, золоті, срібні та бронзові медалі, а також медалі за четверте місце. Крім цього, всі учасники турніру отримали пам’ятні відзнаки. 

До того ж Федерація футболу надала переможцям чемпіонату сертифікати на відбірковий матч Ліги націй УЄФА, який відбудеться в Харкові за участю національних збірних України й Чехії.

Спеціальні нагороди дісталися найкращому гравцеві чемпіонату – футболісту з Вроцлава Андрієві Рацу, найкращому воротареві – Івану Павловському з Молдови та найкращому бомбардиру – Василеві Маринченку (Польща, Люблін).

Нагадаємо, Чемпіонат світу з футболу серед українських діаспорних команд тривав з 19 по 25 серпня в Ірпені (Київська обл.). За перемогу боролися 12 команд української діаспори з Ізраїлю, Іспанії, США, Польщі, Молдови, Білорусі, Чехії, Естонії, Болгарії, ОАЕ та Австрії. 

Фото Володимира Карплюка у Фейсбуці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-