Свято української культури у Мінську зібрало тисячі гостей

Свято української культури у Мінську зібрало тисячі гостей

Фото
Укрінформ
Свято української культури, яке відбулося 18 серпня у столиці Білорусі, відвідали тисячі жителів та гостей міста.

Про це інформує прес-служба Посольства України у Білорусі.

"Свято української культури у Мінську відвідали тисячі жителів та гостей білоруської столиці", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у посольстві, відвідувачі заходу мали можливість познайомитися з творчістю майстрів народних ремесл, придбати книги українських видавництв та сувеніри, а також скуштувати страви української національної кухні.

Крім того, центральною частиною свята став концерт за участю творчих колективів з України, зокрема дитячого танцювального колективу "Дивограй" (м.Борщів, Тернопільська область) та української діаспори Білорусі.

Під час святкування Посол України в Білорусі Ігор Кизим наголосив, що успішне проведення свята української культури у Мінську та Днів української культури у Білорусі, які відбулися у липні цього року, свідчить про значний інтерес білорусів до України і українського мистецтва, а також сприяє зміцненню культурно-гуманітарних зв’язків між двома державами.

Нагадаємо, в агромістечку Александрія (Могильовська область) 8 липня в рамках Днів української культури в Республіці Білорусь та фестивалю "Александрыя збірає сяброу" відбувся День України.

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-