У Вроцлаві відбулася бізнес-конференція для українців

У Вроцлаві відбулася бізнес-конференція для українців

Укрінформ
У польському Вроцлаві під гаслом "Startup Poland Camp Wrocław: Бізнес в Польщі для іноземців" вперше відбулася конференція для підприємців із-за східного кордону, зокрема й для українців. 

Про це повідомляє Польське радіо.

"Наше завдання – надати всю необхідну інформацію для успішного відкриття власної фірми в Польщі. З цією метою були запрошені юристи, експерти та представники фінансових установ", - сказав один з організаторів проекту, голова Польського інституту громадянської співпраці Максим Волосевич.

Він зазначив, що багатьох учасників під час заходу цікавили питання, пов'язані з можливостями "отримання кредитів, купівлі чи довготривалої оренди нерухомості в Польщі". Тому Волосевич планує дати на них відповіді на наступній конференції.

"Можливо, що наступні конференції будуть також присвячені цій темі, тобто яким чином український бізнесмен в Польщі може не тільки відкрити свій бізнес, а й, наприклад, розвивати його за допомогою кредитів, купувати нерухомість чи відповідне устаткування для розвитку бізнесу з малого до середнього і великого рівня також", - додав організатор.

Також за словами організаторів (Польський інститут громадянської співпраці і Фонд Startup Poland), подібні практичні конференції для іноземців матимуть періодичний характер та відбуватимуться в різних містах Польщі.

Загалом у конференції взяло участь близько 300 людей.

Як відомо, у столиці - та околиці - Нижньосілезького воєводства Вроцлаві за різними підрахунками проживає понад 100 тисяч іноземців, переважну більшість з яких складають громадяни України.

Фото: fpiwo.pl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-