СКУ закликає нащадків жертв Голодомору долучатися до всесвітніх заходів з нагоди його 85-річчя

СКУ закликає нащадків жертв Голодомору долучатися до всесвітніх заходів з нагоди його 85-річчя

Укрінформ
Світовий конгрес українців закликає нащадків жертв Голодомору активно долучатися своїм голосом до всесвітніх заходів з нагоди його 85-ої річниці.

Про це повідомляє прес-служба СКУ.

"У 85-ту річницю Голодомору 1932-33 рр., яка буде відзначатись у 2018 р., Світовий конгрес українців (СКУ) закликає нащадків жертв Голодомору, які проживають по всьому світу, долучитися своїм голосом до піднесення обізнаності та освітніх заходів на міжнародному, національному та місцевому рівнях", - сказано у повідомленні.

В організації зазначають, аби долучитися до створеної СКУ бази даних про заходи, присвячені 85-й річниці Голодомору, потрібно підписатися на отримання інформації за посиланням.

"Широке розповсюдження історії про Голодомор є в інтересах усього українського народу. Це був жахливий злочин у нашій історії, який продовжує визначати нас як народ сьогодні. Розуміння цієї історії значною мірою сприятиме пошуку шляхів уперед. Для досягнення успіху нам потрібен ваш голос", - наголошують в організації.

Для більш детальної інформаці потрібно звертатись на електронну пошту до Ірини Мицак з Міжнародного координаційного комітету при СКУ в справі Голодомору: holodomor85@ukrainianworldcongress.org.

СКУ є міжнародною координаційною надбудовою українських громад у діаспорі, що представляє інтереси понад 20 мільйонів українців. СКУ має мережу складових організацій та зв’язків з українцями у 53 країнах. Заснований у 1967 р., СКУ в 2003 р. був визнаний Економічною та соціальною радою Організації Об’єднаних Націй як неурядова організація зі спеціальним консультативним статусом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-