Українці в Швеції продовжили акцію “Об’єднані прапором”

Українці в Швеції продовжили акцію “Об’єднані прапором”

Фото, відео
Укрінформ
Українські громади Швеції долучилися до міжнародної акції "Об’єднані прапором", яка відбулася 9 серпня на одній із центральних площ Стокгольма.

Про це інформує прес-служба посольства України в Швеції.

"Свої побажання миру українцям світу залишили Посол України у Швеції І.Сагач, глави та члени управ громадських організацій українців у Швеції “Українська жіноча організація в Швеції”, “Українська молодь Швеції”, представники Посольства України у Швеції, українська та шведська громадськість Стокгольма", - йдеться у повідомленні.

Після Стокгольма синьо-жовтий стяг попрямував до польської столиці Варшави.

Як зазначили у посольстві, зокрема діаспоряни написали "Крим - це Україна" шведською та українською мовами на прапорі Швеції, який передадуть представникам кримськотатарському народу України в знак підтримки та солідарності.

Нагадаємо, українська діаспора Ірландії цього року започаткувала акцію "Об’єднані прапором". На великому синьо-жовтому полотнищі діаспоряни країни пишуть побажання до Дня Незалежності. Потім прапор відправляється до іншої країни. Цей ланцюжок єдності має завершитися 23 серпня, коли напередодні святкування Дня Незалежності прапор прибуде до Києва, щоб зайняти своє місце в урочистостях.

Синьо-жовтий стяг уже побував у громадах українців Великої Британії, Франції, Німеччини, Португалії, Іспанії, Греції, Туреччини, Болгарії, Італії, Естонії, Фінляндії, Латвії та Литви. 

Фото, відео: Марина Сегербранд

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-