Український хор

Український хор "Щедрик" здобув гран-прі міжнародного фестивалю у Флоренції

Укрінформ
Київський дитячий хор "Щедрик" здобув головний приз Міжнародного фестивалю-конкурсу оркестрових і хорових колективів у Флоренції.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Знаний у світі київський дитячий хор "Щедрик" після 13 років знову повернувся до Італії і знову здобув головний приз Міжнародного фестивалю-конкурсу оркестрових і хорових колективів у Флоренції", - йдеться у повідомленні.

Авторитетне журі фестивалю, котрий пройшов 18-20 липня, визнало "Щедрик" найкращим хором з-поміж 11 груп-учасниць престижного співочого дійства.За це хор і здобув головну нагороду фестивалю – статуетку "Золотого Давида".

"Bravissimi! The best! Найкращі з кращих!" – відгукується про українських хористів Карла Дзанін, засновниця Міжнародного фестивалю хорових колективів у Флоренції.

Також "Щедрик" у складі 54 співаків удостоєний двох золотих медалей у віковій категорії юнацьких хорів та в категорії виконання духовної музики.

Головний диригент і художній керівник хору Маріанна Сабліна отримала спеціальну нагороду як найкращий диригент фестивалю.

Відзнаки фестивалю, що проходить під патронатом міської ради Флоренції, мають виключно артистичну цінність і не передбачають фінансової винагороди.

Фото: radiosvoboda

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-