Українська молодь у Грузії провела науково-практичний форум

Українська молодь у Грузії провела науково-практичний форум

Фото
Укрінформ
Українська молодіжна організація в Грузії "Світанок" за підтримки Посольства України в Тбілісі провела перший науково-практичний форум "Україна-Грузія - 100 років дипломатичних відносин: роль молоді в активізації економічних, культурних, наукових зв'язків". 

Захід приурочили до 100-річчя початку двосторонніх дипломатичних відносин між двома державами, йдеться на Facebook-сторінці української дипустанова у Тбілісі.

Форум відкрили Посол України в Грузії І.Долгов, директор Національної парламентської бібліотеки Грузії Г.Кекелідзе і голова організації "Світанок" Т.Кахіані.

У заході, який проходив 14 липня, взяли участь вчені, культурні діячі та представники молодіжних організацій України та Грузії.

Як зазначає посольство, у своїх виступах представники української діаспори порушили питання актуальних проблем закордонних українців, представили своє бачення подальшого розвитку взаємовідносин української діаспори з Україною, поділилися планами та новими проектами.

На завершення форуму відбулася дискусія навколо порушених питань та обговорення шляхів покращення розвитку української діаспори в Грузії та зміцнення взаємодії між її членами.

Фото зі сторінки посольства у Фейсбуці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-